1.1.2015

Vuosi 2014

Kissatalon kautta on tänäkin vuonna kulkenut monta kymmentä kissaa, joista olemme onnistuneesti kotiuttaneet uusiin koteihin kokonaiset 35 kappaletta! Kymmenkunta kissaa on käynyt meillä vain kääntymässä, sillä he löysivät onnellisesti takaisin omiin koteihinsa. Olemme joutuneet terveydellisistä syistä lopettamaan yksittäisiä kissoja.
Tämä kissa pääsi takaisin omaan kotiinsa

Näille kymmenille kissoille Kissatalo tarjoaa ruokaa, suojaa ja lämpöä. Kissanhiekkaa kuluu kilokaupalla kuukaudessa. Lisäksi kissojen parempaan tulevaisuuteen panostetaan rokottamalla heidät kissaflunssaa ja -ruttoa vastaan. Steriloimme kaikki luovutettavat kissat. Tänä vuonna meillä on ollut myös muutama pentu, jotka varhaissteriloimme.
Tästä pentujengistä vain oikealla oleva Pippi-tyttö jäi steriloimatta.
Uudella omistajalla on leikkausvelvoite.

Tänä kesänä aloitimme yhteistyön Hausjärven eläinsuojeluyhdistyksen kanssa. Heidän avullaan ja tuellaan aloitimme kauttamme kulkevien kissojen tunnistusmerkinnän eli sirutuksen. Yhdistys myös hankki itselleen sirunlukijan, joten tarkistamme nykyään myös kaikkien meille tulevien kissojen mahdolliset sirut. Tunnistusmerkintä helpottaa suuresti kissan tai minkä tahansa eläimen kodin ja omistajan löytymistä.
Muun muassa Dina-tyttö luovutettiin sirutettuna

Eläinlääkäri- ja lääkekulut ovatkin useita tuhansia euroja vuodessa. Olemme olleet erittäin onnellisia avustanne, sillä Kissatalo toimii täysin avustusten ja lahjoitusten varassa. Lahjoituspisteemme Loviisan K- ja S-marketeissa ovat mukavasti pitäneet meidät ruuissa, joka myös helpottaa kustannustaakkaa.
Saimme hienon kissanhiekkalahjoituksen Porvoon Faunattaresta

Suuren suuri kiitos kaikille toimintaamme tukeneille!

Ei kommentteja:

:: Love, guaranteed ::