18.11.2014

Marraskuun kissanpäivät

1.3.2015 Tino, Maya ja Milo ovat saaneet kodit.

Ensimmäiseksi Kissatalon väki kiittää kauniisti Pikku Pingviiniä ja Onnimannia ihanasta lahjoituksesta. Kiitos! <3

Kissatalon elämä rullaa eteenpäin. Kissoja tulee ja onneksi myös menee. Uusia jäseniä laumaamme ovat ihana ja puhelias Tino-poika, kilpikonnavärityksinen Maya ja ystävällinen Milo-herra. Pikkuinen Murmeli on vasta saapunut. Hän on puolipitkäkarvainen ja erittäin arka. Samanlainen, paitsi lyhytturkkinen, on myös Jimi-poika.

Jo edesmennyt Willow, kilpikonnavärityksinen
Karanteeniosastolla odottelee vielä kaksi kissaa Kissataloon siirtämistä. Toinen on tukevasti tiineenä oleva rouva ja toinenkin on tyttö, taisi hänkin olla kilpikonnavärityksinen. Kilpikonna-kissathan ovat lähes poikkeuksetta tyttökissoja. Uroksiakin on tavattu, mutta ne ovat erittäin harvinaisia ja myös steriilejä.

Kahta viimeisintä lukuunottamatta kaikista tulleista löytyy kuva nettisivujen Kodinetsijät-sivuilta.

Wikipedian kautta löytyy muuten ihan kohtalainen väriopas kissojen maailmasta, mikäli asia kiinnostaa enemmänkin.

Kissatalo aikoo osallistua Laivasillan joulumarkkinoille 13.12.2014. Järjestämme arpajaiset ja myynnissä on kannatustuotteita.  Tule käymään, otamme vastaan myös lahjoituksia ;)

Kesää muistelevat Amanda ja taustalla Late

Kissatalon oma seinäkalenteri vuodelle 2015 on myös nyt myynnissä! Se on nelivärinen, A4-kokoinen ja on tietysti täynnä ihaneja kissakuvia :D Kalenterin hinta on 15 e ja hintaan on laskettu mukaan 3 e postikulut. Voit tilata omasi nettisivujen lomakkeen kautta, laittamalla sähköpostia osoitteeseen yhdistys@loviisankissatalo.fi tai laittamalla viestiä yhdistyksen Facebook-sivun kautta. Kalentereja on vain rajallinen määrä, joten kannattaa olla vikkelä.

Viimeiseksi vielä mainostetaan yhdistyksen jäsenyyttä. Kaikki jäsenet liittyvät automaattisesti jäseniksi myös SEY:yn eli Suomen eläinsuojeluyhdistysten liittoon.

Jäsenetuna SEY lähettää kaikille jäsenille neljä kertaa vuodessa Eläinten ystävä -lehden ja juuri nyt, loppuvuodesta, sen saakin ikään kuin extralahjana ;) Eli SEY lähettää nyt marraskuun tienoilla liittyville jäsenille jo vuoden viimeisen joululehden, mutta maksu jäsenyydestä saapuu ja erääntyy vasta ensi vuoden puolella.

Laita meille viesti (suomeksi eller på svenska) ja liity jäseneksi! Vuosijäsenyyden hinta on yli 15-vuotiaille henkilöille 30 euroa. Yhdistykseen voi liittyä myös nuoriso- (alle 15-v.), perhe- (joku muu perheessä on jäsen ja saa jo lehden) tai kannatusjäseneksi (yritykset ja yhdistykset).

Jo kodin saanut Kamu matkalla Kissataloon. Vähän laulatti.

Ei kommentteja:

:: Love, guaranteed ::