26.9.2014

Tule aputassuksi!

Kissatalon vapaaehtoiset auttajat ovat hyvin vapaamuotoinen, eri-ikäisistä ihmisistä koostuva joukkio, joille yhteinen nimittäjä on rakkaus kissoihin (tai eläimiin ylipäätään) sekä halu auttaa. Tule mukaan aputassuksi kissatalolle!


Järjestämme hyvin vapaamuotoisen vapaaehtoisten tapaamisen
  • Loviisan SafCafessa (St1) lauantaina 11.10. klo 13 alkaen
Kahvia ja pullaa tarjolla :) Tule käymään, ennakkoilmoittautumisia ei tarvita.


Kissatalo sijaitsee Gislomissa (Peikkomäentie 31). Emme odota sitoutumista 5-päiväiseen viikkoon, vaan voit käydä auttamassa meitä silloin, kun itsellesi parhaiten sopii! Sovimme keskenämme työvuoroista verkkokalenterin avulla.


Kissatalolla asustaa tätä kirjoittaessa kymmenen kissaa. Kissamäärä vaihtelee lähes viikottain, mutta tämän vuoden keskiarvo on ollut 8-10 kissan välillä.

Jokapäiväisiin velvollisuuksiin meiltä hoitajilta kuuluvat kissojen ruokinta aamulla ja illalla. Samoin siivoamme aamulla ja illalla, vähintäänkin puhdistamme hiekkalaatikot ja lakaisemme lattiat.

Puuhaillessamme rapsuttelemme kissoja, juttelemme niille ja leikitämme niitä. Arempia kissojakin mahtuu joukkoon ja heitä yritämme saada sosiaalisemmaksi esimerkiksi leikin ja herkkupalkintojen avulla :)


Ei kommentteja:

:: Love, guaranteed ::