28.5.2014

Pongo

1.3.2015 Pongo on päässyt omaan kotiin!

Moi kaikki,
oon Pongo. Nimeni on joidenkin mielestä vähän koiramainen, olihan Disneyn dalmatialais-elokuvissa nimiseni koira. Mutta kissa mä oon, usko pois :)

Mulla on myös ollut sukulaisia täällä Kissatalolla, Panda ja Pingu. Kummatkin ovat jo päässeet omaan kotiin, mistä oon tietty kovin onnellinen. Oon saanut täällä kivasti kavereita, tulen erinomaisesti toimeen näiden muiden kissojen kanssa. Vähän ehkä yllättäen mun superparas kaveri on koira. Se tulee aika usein taluttajansa kanssa tuohon ulkotarhan verkon taakse ja aina haluan vähän nujuta ja puskea sitä <3 <3

Hoitajat sanovat mua hellyydenkipeäksi ja seuralliseksi. Oon vielä aika arka, mutta rohkaistun koko ajan. Tuun kyllä jo vastaan, annan rapsutella ja puskenkin, mutta vain jos olet rauhallisesti paikallasi etkä seiso. Korkeat ihmiset ja äkkinäiset liikkeet nimittäin pelottavat mua - vielä.

Juuri nyt odottelen röntgeniin pääsyä. Hoitajien mielestä mun lonkka tai takajalka on saattanut joskus murtua ja sittemmin luutua väärään asentoon, mutta se pitää varmistaa. Jalan asento on vähän hassu, kun makoilen, sillä peppuni jää vähän ilmaan. Liikun kuitenkin sujuvasti ja tarvittaessa vikkelästikin ;)

Toivottavasti tavataan,
Pongo

ps. Pääsin röntgeniin, kehuivat mua reippaaksi. Kävi ilmi, että kummatkin mun reisiluista on joskus katkenneet ja koska en ole päässyt hoitoon, ne on itsekseen luutuneet vähän vääriin asentoihin. Se selittää mun hassun loikoilun peppu pystyssä :) Oon nyt ihan kunnossa ja pärjään näillä koivillani kyllä.Ei kommentteja:

:: Love, guaranteed ::