24.3.2014

Ryhtyisitkö ensikodiksi?

Ensikodit ovat ihan tavallisia, eläinystävällisiä koteja. Tarkoitus on, että ensikodissa pidetään huolta kodittomista kissoista siihen asti, kunnes niille löydetään omat pysyvät kodit. 

Juuri nyt ensikotia tarvitsisivat Anastacia ja Annabel, erittäin arat, vasta saapuneet tyttökissat (yhdessä tai erikseen). Kummatkin ovat käsiteltäviä, mutta hyvin ujoja. Ensikodissa tytöt todennäköisesti kesyyntyisivät nopeammin kuin Kissatalolla.

Anastacia

Annabel

Ensikodin pitäjäksi voi ryhtyä kuka tahansa, tarvitaan vain kiinnostusta auttaa kissoja ja turvallinen asunto, josta kissat eivät pääse karkaamaan. Omia lemmikkejä voi olla ja niiden terveydenhoidon tulee olla kunnossa (esim. rokotukset).

Ensikodilta odotamme kuitenkin kokemusta eläinten kanssa asumisesta. Löytöeläinten elämän käänteet ovat joskus voineet olla hyvinkin rankkoja, joten sylikissaa ei välttämättä hoidettavakseen saa. Ensikoti ottaa vastaan myös kissasta kiinnostuneet, pysyvän kodin tarjoavat ihmiset. Ajan voi luonnollisesti sopia itselleen sopivaksi.

Loviisan kissatalo ry kustantaa ensikodissa asuvan kissan eläinlääkärikulut sekä tarvittaessa myös esim. ruokakuluja.

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä sähköpostitse yhdistys@loviisankissatalo.fi tai puhelimitse 050-524698.

Ei kommentteja:

:: Love, guaranteed ::