18.10.2013

Uuno

1.9.2014 Herra Uuno muutti ystävänsä Amandan kanssa omaan kotiin. Parin viikon jälkeen hän on kotiutunut hienosti. Kiitos, Uuno, yhteisestä ajastamme. Emme unohda sinua <3

Tervehdys teille,
olen Uuno. Ikää minulla on jo yli 10 vuotta.

Entisessä elämässäni minulla oli luottoruokkija, mutta hän oli iäkäs ja eräänä päivänä ovi ei enää avautunutkaan. Sen jälkeen olen asustellut täällä Kissatalolla.

Tykkään kovasti hellimisestä, paijailusta ja sylissä olemisesta. On tosin päiviä, jolloin mua ei yksinkertaisesti huvita mikään, enkä todellakaan tule syliin. Joinain päivinä taas tykkään leikkiä ja silloin mennäänkin vauhdilla, pois alta nuoremmat!

Olisi ihanaa päästä omaan, aikuiseen kotiin. En tarvi kaveriakaan, joskaan kesyn kissan seura ei välttämättä olisi ihan kamalaakaan :)

Tapaamisiin,
Uuno

ps. kävin koittamassa yhtä kotia, mutta tulin takaisin. Mun oli hiukan hankala sopeutua Omaan Kotiin, sillä mulla ei ole sellaista ollut ikinä. Jos siis muutan just Sun luo, muista, että mun sopeutuminen vie aikansa. Uskon kyllä, että totun uuteen kotiin, kunhan saan tehdä sen omilla ehdoillani <3


Ei kommentteja:

:: Love, guaranteed ::