29.6.2013

Matti

Moi,
mä oon Matti. Olen 14-vuotias eli siis kissa parhaassa iässään! Muistaakseni olen asunut koko elämäni täällä Kissatalolla. Olen tosi utelias ja kesy, ja tykkään oikeastaan kaikista. Koiratkaan ei mua pelota, pölynimurista puhumattakaan.

Oon vähän niin kuin kunkku täällä. Mua kohdellaan aika lailla VIPpinä, saan mennä esim ihmisten vessaan ja vaatehuoneeseen, jonne siis ei ihan joka kissa pääsekään. Tuolla vaatehuoneessa tutkin ja nuuskin paikkoja just niin pitkään kun vaan voin.

Tykkään myös kaikennäköisistä laatikoista. Etsin myös mahdollisimman kummallisia nukkumapaikkoja. Jos ei nukuta, otan aika usein aurinkoa ihan vaan lattialla.

Koska oon tällainen kissamaailman Chuck Norris, mulla on tietysti jo kaksikin kummia. Mutta oon valmis ilostuttamaan just Sua ja hyväksynkin sut mieluusti myös mun kummi-ihmiseksi. Kyllä mut omakseenkin saa, mutta vaatimukset on aika kovat... olen nimittäin nykyään täysin hampaaton!

Terveisin,
Matti

ps. sain kodin! Siellä on kaksi muutakin kissaa ja paljon, paljon uusia paikkoja nuuhkittavana ja tutkittavana. Olenkin aika ahkerasti kiertänyt paikkoja, oon iltaisin aivan poikki.Ei kommentteja:

:: Love, guaranteed ::